Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spotlight Heritage Timișoara – Unde poveștile Timișoarei prind viață la Noaptea Cercetătorilor 2024! 

septembrie 27 @ 18:00 23:00

Departamentul de ID/IFR și Educație digitală, alături de proiectul cultural Spotlight Heritage Timișoara, vă invită să să participați la o nouă ediție a evenimentului Noaptea Cercetătorilor în 2024! Pe 27 septembrie, între orele 18:00 și 23:00, te așteptăm la Nokia Campus, unde vor fi prezentate demonstrații de realitate virtuală și mixtă. 

Vizitatorii vor deveni turiști virtuali ai orașului și vor descoperi istoria, cultura și patrimoniul Timișoarei prin metode alternative inedite, având ocazia să interacționeze cu o lume real-virtuală complexă, prin utilizarea tehnologiilor digitale de ultimă generație!

Intrarea este liberă, așa că și lăsați-vă purtați prin istoria a 5 cartiere istorice! Programează un tur aici: https://form.123formbuilder.com/6737319

Ce puteți explora:

  • Poveștile oamenilor și a 5 cartiere istorice din Timișoara;
  • Aplicațiile interactive de edutainment, mobile și de realitate mixtă;
  • Ultimele aplicații Patrimoniul sub reflectoare/Spotlight Heritage Timișoara de Realitate Virtuală (VR) și Realitate Mixtă (AR/MR);
  • Jocuri în AR, prin care poți interacționa cu obiecte din patrimoniul cultural al orașului.

Vă așteaptă o seară plină de interacțiuni digitale captivante! Lăsați-vă purtați de simțuri și curiozitate și descoperiți cum orașul Timișoara prinde viață într-un mod cu totul nou. Nu ratați această oportunitate unică de a experimenta ultimele instalații digitale marca Spotlight Heritage Timișoara, dar și tot ceea ce urmează să descoperiți la Nokia Campus în data de 27 septembrie 2024, între orele 18:00 – 23:00! Toate instalațiile sunt cuprinse în proiectul cultural Spotlight Heritage Timișoara, parte a evenimentului Noaptea Cercetătorilor Europeni.

Componentele digitale ale proiectului sunt accesibile online la adresa https://spotlight-timisoara.eu/ și prin aplicațiile mobile care pot fi descărcate din magazinele Android și Apple sau căutând „Spotlight Heritage Timișoara”.

Informații despre eveniment sunt disponibile și pe:

Spotlight Heritage Timisoara

+40 256 40 33 00

Vezi site-ul web Organizator

Muzeul Tehnic UPT și Experimentarium TM

Experimentarium TM
Timisoara, Timis 300750 România
+ Harta Google