Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Arc în Timp Experimentarium TM și Muzeul Tehnic UPT

24 noiembrie 2022

În data de 24 Noiembrie, în cadrul Muzeului Tehnic al UPT și Experimentarium TM , studenții Universității Politehnica Timișoara, ing. Silviu Berzescu și drd. Marius Tătaru, alături de Horia Gligor,  au plimbat un grup de elevi de clasele II – VI prin Muzeul UPT, într-un tur interactiv ghidat, prin care cei mici au descoperit poveștile din spatele premierelor tehnologice ale Timișoarei și tehnologiile prezentului, folosite în proiectul Spotlight Heritage Timișoara.
Prin atelierul ”Arc în Timp” , zeci de elevi au descoperit Muzeul Digital Intercativ al Științei și Tehnologiei și au avut șansa să descopere poveștile cartierelor și clădirilor din Timișoara, să exploreze pagina web și să testeze aplicațiile mobile și de realitate augmentată, îndrumați de studenții din echipa Spotlight Heritage Timișoara prezenți.
La finalul evenimentului, mici exploratori ne-au povestit experiențele lor cu realitatea virtuală și muzeele de știință vizitate, iar cei mai entuziasmați ne-au mărturisit că și-ar dori să mai experimenteze astfel de vizite în viitor.

 

 

Detalii

Data:
24 noiembrie 2022
Eveniment Categorie:
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Spotlight Heritage Timisoara
Telefon
+40 256 40 33 00
Email
contact@spotlight-timisoara.eu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de întâlnire

Muzeul Tehnic UPT și Experimentarium TM
Experimentarium TM
Timisoara, Timis 300750 România
+ Harta Google