Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de povești pentru beneficiarii Centrului de integrare și reintegrare socială a persoanelor aflate în dificultate de Ziua Internațională Alzheimer

21 septembrie 2022

În data de 21 Septembrie 2022 a fost Ziua Internațională Alzheimer și totodată aniversarea celor 10 ani de colaborare a unui muzeograf-povestitor cu centrele de zi pentru seniori ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.
Pentru a comerora această zi, Marius Cornea, muzeograf la Muzeul Național al Banatului și parte din echipa Spotlight Heritage Timișoara, a fost prezent la Centrul de Proiecte Timișoara, unde a expus o serie de imagini însoțite de povesti despre relația dintre patrimoniul muzeal și beneficiarii Centrului de Zi Alzheimer, devenit astăzi parte a Centrului de integrare și reintegrare socială a persoanelor aflate în dificultate.
Povestea a început în primăvara anului 2012 cu picturile lui Corneliu Baba si continuă în zilele noastre cu poveștile digitale din proiectul “Patrimoniul sub reflectoare Timișoara”. Pentru noi este o mare bucurie să putem contribui la astfel de momente.

 

Detalii

Data:
21 septembrie 2022
Eveniment Categorie:

Organizator

Spotlight Heritage Timisoara
Telefon
+40 256 40 33 00
Email
contact@spotlight-timisoara.eu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de întâlnire

Centrul de Proiecte Timișoara
Str. Vasile Alecsandri, nr. 1, SAD7
Timișoara, Timis 300078 România
+ Harta Google