Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Digital Heritage Dome – Festivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu Digital

iunie 25 Toată ziua

În 2023 cultura întâlnește digitalul, iar tehnologia întâlnește oamenii la Festivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu Digital, eveniment în cadrul proiectului Spotlight Heritage Timișoara, ca parte a programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Digital Heritage Dome face parte dintr-o serie de evenimente, care sunt integrate în circuite mediate cultural și care invită la explorări prin oraș un public divers. Prin participare directă și interacțiunea publicului cu și prin tehnologie au permis internalizarea poveștirilor digitale și au stimulat localnicii și turiștii să vadă, să audă, să simtă, dar și să acționeze, să co-creeze și să interiorizeze orașul.

Acest eveniment a fost gândit să creeze experiențe imersive atât în sălile muzeului, cât și în pasajele istorice și publice ale Bastionului Theresia, unde istoria și poveștile Timișoarei au fost trăite prin tururi ghidate și proiecții interactive.

Pentru mai multe informații despre Festivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu Digital și pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți, urmărește-ne pe Instagram, Facebook și Twitter sau vizitează site-ul nostru: https://spotlight-timisoara.eu/

Componentele digitale ale proiectului sunt accesibile pe site-ul nostru, cât și prin aplicațiile mobile care pot fi descărcate din magazinele Android și Apple sau căutând „Spotlight Heritage Timișoara”.

Informații despre eveniment sunt disponibile și pe: