Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spotlight Heritage Timișoara aduce istoria și patrimoniul orașului la I Love Tech Timișoara.

octombrie 14 @ 10:00 16:00

În perioada 13-14 octombrie, a avut loc evenimentul I Love Tech Timișoara, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Spotlight Heritage a avut plăcerea de a participa pe 14 octombrie ca și partener din partea Universității Politehnica Timișoara și a Centrului de ID/IFR și e-Learning, cu un stand interactiv cu diferite aplicații digitale de realitate virtuală și augmentată.

Acestea au permis participanților să exploreze istoria și patrimoniul orașului Timișoara într-un mod interactiv și captivant în lumea digitală. Prezența publicului a fost impresionantă, cu 6 ore continue de interacțiuni, discuții și descoperiri memorabile.

Participarea Spotlight Heritage Timișoara la I Love Tech Timișoara a fost un adevărat succes, demonstrând cum tehnologia poate fi utilizată pentru a păstra și valorifica patrimoniul cultural. Evenimentul a lăsat o impresie profundă asupra celor prezenți și a fost un pas înainte în promovarea și integrarea tehnologiilor digitale în studiul și aprecierea istoriei locale.

Toate aplicațiile digitale prezentate au fost create de studenții și profesorii de la Universitatea Politehnica Timișoara. Acest lucru nu numai că a demonstrat nivelul ridicat de competență și creativitate al comunității academice din Timișoara, dar a și subliniat importanța colaborării între educație și tehnologie.

I Love Tech Timișoara a fost mai mult decât un eveniment tehnologic, a fost o celebrare a inovației, istoriei și educației. Spotlight Heritage Timișoara a jucat un rol esențial în acest festival al tehnologiei și culturii, arătând că trecutul și viitorul pot coexista armonios în era digitală.

Spotlight Heritage Timisoara

+40 256 40 33 00

Vezi site-ul web Organizator

Centrul Regional de Afaceri CRAFT

Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22
Timișoara, Timișoara 300575
+ Harta Google