Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spectacol de teatru și dans, cu utilizarea tehnologiei digitale și elemente de AR în beneficiul persoanelor cu dizabilități intelectuale

2 mai 2023 @ 18:00 20:00

Vă invităm, cu mare drag,  la a XV-a ediție a Galei Pentru Voi – Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi, marți 2 mai 2023, orele 18.00, la sala Capitol din Timișoara.

 

Descoperă patrimoniul Timișoarei în pași de dans, prin scenete de teatru într-o montare de excepție cu elemente de tehnologie digitală și contribuie la o viață mai bună a persoanelor cu dizabilități intelectuale. 

 

“Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi” este , un spectacol eveniment caritabil organizat de Universitatea Politehnica Timișoara în colaborare cu Clubul de dans sportiv Magnum Team, Muzeul Național al Banatului în beneficiul Fundației Pentru Voi.

 

Participarea la eveniment va fi pe baza de tichete donație, pe care le puteți găsi pe platforma Entertix, accesând linkul de mai jos:

https://www.entertix.ro/evenimente/15877/patrimoniul-sub-reflectoare-pentru-voi-2-mai-2023-sala-capitol-timisoara.html

 

Intră în atmosfera poveștilor de altădată din Timișoara, în lumea Valeriei, a Elsei, a lui Netti și a Marianei, în istoriile  a 4 cartiere timisorene: Cetate, Fabric, Elisabetin si Iosefin, prin dans, muzică, teatru și tehnologie digitală ! 

Retrăiește poveștile de altădată ale orașului Timișoara, întrepătrunse cu elementele de realitate virtuală și augmentată, pentru a crea o experiență inedită! 

Pășește cu noi într-o lume retrospectivă a cartierelor din Timișoara și retrăiește prin dans și teatru – poveștile nevăzute de acum și de altădată ale orașului nostru!

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Află aici mai multe despre spectacol.

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș,  Ministerul Culturii.

Evenimentul face parte din inițiativa digitală culturală Spotlight Heritage Timișoara, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii și este co-finanțat de Ministerul Culturii prin Centrul de Proiecte.

Organizator

Spotlight Heritage Timisoara
Telefon
+40 256 40 33 00
Email
contact@spotlight-timisoara.eu
Site web
Vezi site-ul web Organizator

Filarmonica Banatul Timișoara – Sala Capitol

Bulevardul C. D. Loga, nr. 2
Timișoara, Timiș 300022 România
+ Harta Google