Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tururi ghidate gratuite și prelungim programul de vizitare a locației din Cazarma U – Digital Culture Space

28 iulie 2023 6 august 2023

Ultima șansă de a vizita Digital Culture Space, spațiul nostru imersiv amplasat în incinta Cazarmei U! Până pe 07 august 2023 poți să ni te alături la tururile ghidate pe care le oferim pentru toți cei care doresc să descopere Timișoara prin ochi digitali și să se bucure de ultimele tehnologii digitale. Tururile sunt GRATUITE și te așteptăm să descoperim împreună poveștile orașului Timișoara și a oamenilor comunității.

Datele disponibile pentru tururi sunt:

📆 Weekend-ul 28-30 iulie: între orele 16:00 – 20:00

📆 Weekend-ul 04 – 06 august: între orele 16:00 – 20:00

Celebrăm orașul Timișoara, pe data de 03 august 2023 printr-un tur ghidat de la ora 17 și demonstrații ale patrimoniului orașului prin tehnologii digitale.

Pentru mai multe detalii despre Digital Culture Space, puteți citi AICI (https://spotlight-timisoara.eu/eveniment/international-digital-culture-spotlight-heritage-festival-cazarma-u-digital-culture-space/) sau pe pagina noastră de Facebook, la evenimente (https://fb.me/e/2SJJBQ57Y). 

Componentele digitale ale proiectului sunt accesibile online la adresa https://spotlight-timisoara.eu/ și prin aplicațiile mobile care pot fi descărcate din magazinele Android și Apple sau căutând „Spotlight Heritage Timișoara”.

Informații despre eveniment sunt disponibile și pe:

Cazarma U

Piața Mărăști 2
Timișoara, România
+ Harta Google