Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Exhibition Spotlight Heritage Timisoara in Kaunas – Virtuali paroda „Spotlight Heritage” Kaunas

11 octombrie 2022 @ 10:00 - 14 octombrie 2022 @ 17:00

soluții tehnice inovatoare, tehnologii VR și o experiență interculturală excepțională
„Exhibition Spotlight Heritage Timisoara in Kaunas” este o expoziție digitală a orașului Timișoara, România, parte din programul Kaunas 2022 #ECoC, în cadrul căreia participanții vor fi invitați să cunoască mai îndeaproape orașul, care va prelua în 2023 rolul de Capitală Europeană a Culturii.
Evenimentul de deschidere va avea loc marți, 11 Octombrie 2022, de la ora 10:00, în incinta noii biblioteci a Universității Tehnologice Kaunas din Lituania și va fi transmis LIVE.
Vizitatorii vor avea o oportunitate unică nu doar de a comunica cu o parte din echipa proiectului din România, ci și de a cunoaște mai îndeaproape cultura, arhitectura și istoria Timișoarei cu ajutorul realității virtuale.
Participanții vor putea să se plimbe pe străzile orașului, să viziteze cele mai cunoscute monumente ale orașului Timișoara, locuri istorice păstrate și clădiri fără a părăsi incinta confortabilă a noii biblioteci din Universitatea Tehnologică Kaunas, KTU (Lituania).
Expoziția va avea loc în limba engleză și lituaniană și este organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Informatică KTU și Muzeul National al Banatului. Mai multe informații despre eveniment aici.
Vezii mai multe informații și imagini de la expoziție aici.

Detalii

Începe:
11 octombrie 2022 @ 10:00
Se termină:
14 octombrie 2022 @ 17:00
Eveniment Categorii:
,
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Spotlight Heritage Timisoara
Telefon
+40 256 40 33 00
Email
contact@spotlight-timisoara.eu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de întâlnire

KTU Universiteto miestelio biblioteka
Studentų gatvė 48, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Kaunas, Lituania
+ Harta Google