Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Momente din ghidajele realizate de adolescenții voluntari ai Clubului Impact Shakespeare pe itinerariul fizic al cartierului Cetate

21 octombrie 2022

În data de 21 Octombrie  2022 au avut loc cinci ghidaje ale expoziției stradale “Patrimoniul sub reflectoare Timișoara. Cartierul Cetate – O lume în oglindă”, susținute de elevii voluntari ai Clubului Impact Shakespeare.

A doua sesiune de ghidaje oferite de adolescenții voluntari ai Clubului Impact Shakespeare a început cu un grup de 19 elevi de clasa a III-a și un însoțitor de la Liceul Teoretic „William Shakespeare”. Elevii au fost împărțiți în două grupuri.

Al doilea grup de vizitatori a venit de la Școala Gimnazială Dimitrie Leonida și a fost format din 11 elevi de clasele a VI-a și a VII-a și un însoțitor.

Pentru al treila grup, ghizii voluntari au împărțit din nou, în două grupuri separate de vizitatori, pe cei 29 de elevi de la Liceul Teoretic „William Shakespeare”, clasa a VIII-a. Elevii au avut alături un însoțitor din cadrul liceului.

Următorul grup de vizitatori a venit de la Școala Gimnazială Tomnatic, fiind format din 7 elevi de clasa a VIII-a și un însoțitor.

Ultimul grup pentru această zi a format din 25 de elevi și 3 însoțitori de la Liceul Tehnologic Electrotimiș, care a fost împărțit la rândul său, în alte două grupuri.

A fost o zi intensă pentru ghizii voluntari ai Clubului Impact Shakespeare, cu patru ghidaje diferite și 91 de elevi care au parcurs întreg itinerariul fizic al cartierului și au aflat poveștile orașului de altădată, având parte totodată, de diferite jocuri educative.

Detalii

Data:
21 octombrie 2022
Eveniment Categorie:
Etichete Eveniment:
,

Organizator

Spotlight Heritage Timisoara
Telefon
+40 256 40 33 00
Email
contact@spotlight-timisoara.eu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de întâlnire

Cartier Cetate
Timișoara, Timis România + Harta Google