Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Primele ghidaje pe itinerariul fizic al cartierului Cetate cu adolescenții voluntari ai Clubului Impact Shakespeare

19 octombrie 2022

În data de 19 Octombrie 2022 au avut loc primele patru ghidaje ale expoziției stradale “Patrimoniul sub reflectoare Timișoara. Cartierul Cetate – O lume în oglindă”, susținute de elevii voluntari ai Clubului Impact Shakespeare.

Ziua a început cu un grup de 27 de elevi de clasa a V-a și un profesor de la Școala Gimnazială Sânandrei, iar punctul de plecare a fost Piața Unirii. Elevii au fost împărțiți în două grupuri.

Al doilea grup de vizitatori a venit de la Liceul Teoretic „William Shakespeare” și a fost format din 20 de elevi de clasa a III-a și un însoțitor. Și această clasă a fost împărțită în două grupuri.

Pentru al treila grup, ghizii voluntari au împărți din nou, în două grupuri separate pe cei 24 de tineri vizitatori clasa a V-a, de la Liceul Teoretic „William Shakespeare”.

Ultimul grup pentru această zi a format din 14 elevi și 2 însoțitori de la Școala Gimnazială Banloc, care a fost împărțit la rândul său, în alte două grupuri.

A fost o zi intensă pentru ghizii voluntari ai Clubului Impact Shakespeare, cu patru ghidaje diferite, care au parcurs întreg itinerariul fizic al cartierului. Ghidajele au inclus povești ale orașului de altădată și diferite jocuri educative pentru cei 85 de elevi prezenți, beneficiari ai acestor itinerarii.

Detalii

Data:
19 octombrie 2022
Eveniment Categorie:
Etichete Eveniment:
,

Organizator

Spotlight Heritage Timisoara
Telefon
+40 256 40 33 00
Email
contact@spotlight-timisoara.eu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de întâlnire

Cartier Cetate
Timișoara, Timis România + Harta Google